Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.zebraroz.ro

 

Site-ul www.zebraroz.ro este proprietatea exclusiva a societatii S.C. ZEBZIM S.R.L.

 

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ai sit-ului www.zebraroz.ro pentru a evita eventualele neintelegeri. Vizitarea sau achizitionarea produselor de pe acest site, implica din partea dumneavoastra acceptarea tacita a acestor termeni si conditii.

Returnarea marfii


Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. ZEBZIM  S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult  30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Marfa se returnează în forma sa originală, cu eticheta ataşată, fără a fi deteriorată sau uzatăin vreun fel. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme evidente de folosire sau deteriorare, etc. Contravaloarea mărfii care face obiectul returului va fi achitata în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data receptionarii de catre sc zebzim srl a marfii returnate.
Daca produsul returnat este deteriorate sau are semne evidente de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional in limita stocului disponibil, cu conditia notificarii in scris a S.C. ZEBZIM S.R.L. in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Daca S.C. ZEBZIM S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului achizitionat.

Drepturi de autor

Orice date si informatii continute  pe site-ul www.zebraroz.ro este proprietatea SC ZEBZIM SRL si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturilor conexe. Folosirea fara acordul SC ZEBZIM SRL , a oricaror informatii, imagini, texte,logo-uri, etc, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Informatiile pot fi folosite numai cu acordul scris al al societatii.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

 

SC ZEBZIM SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale introduse de catre clienti vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a confirma comanda, pentru a efectua livrarea produselor achizitionate etc., si in nici un caz nu vor fi furnizate, divulgate sau transmise unei terte parti. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre SC ZEBZIM SRL  pentru imbunatatirea serviciilor oferite cu respectarea prevederilor legale.
Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati publicecare au dreptul legal sa efectueze orice verificari  in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Litigii

 

Orice litigiu aparut intre SC ZEBZIM SRL si clientii sai poate fi rezolvat in principiu pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta de solutionare a conflictului revine instantelor de judecata romane de pe raza teritoriala unde SC ZEBZIM SRL are sediul social, respectiv Rm. Valcea.
 

Tabele de marimi


Tabelele de marimi publicate pe site–ul www.zebraroz.ro sunt publicate cu titlu informativ si nu garanteaza 100% ca marimile se potrivesc. In cazul in care aveti intrebari sau neclaritati legate de acest aspect, puteti solicita informatii suplimentare prin forma de contact. Societatea nu este raspunzatoare pentru  nepotrivirea marimilor. Tabelele publicate sunt intocmite in baza informatiilor furnizate de firmele producatoare ale produselor prezentate pe site.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)
facebook twitterk

Produse noi

No new products at this time

Top vânzări

Nu exista top vanzari